Over Blinker Events

over-blinker-events-brenda


Bedrijfsfeest, beurs, personeelsdag of concept events? Laat het werk en de zorgen over aan ons! Blinker Events is de zakelijke organisator voor Zwartewaterland en omgeving. Met onze creativiteit en professionaliteit zorgen wij voor een geslaagde dag of een succesvol event.

Blinker Events is het organisatiebureau van Brenda van der Steeg uit Genemuiden. Zij is de spin-in-het-web bij kleine en grote zakelijke bijeenkomsten. Organiseren zit in haar bloed. Met een opleiding Event Management ontwikkelde ze dat talent tot een professie. En daarmee ondersteunt ze ondernemers die een event organiseren.

Samen - werking

'Brenda gelooft in samenwerkingen met andere partners of bedrijven. Zo heeft iedereen z'n eigen expertise en samen kom je tot het allermooiste eindresultaat. Open Carriere Festival en het Flaneerevent zijn hier mooie voorbeelden van. 

Waarom Blinker Events?

De bedrijfsnaam verwijst naar de Genemuider roots van Brenda van der Steeg. In het lokale dialect betekent een ‘blinker’ een open stuk in een bos of biezenveld. Blinker Events stelt bovendien alles in het werk om uit te blinken.