header-obf-blinker-events
header-obf-blinker-events
obf-zwarte-waterland-blinker-events

OBF Zwolle 1 november 2023

Locatie - Nieuwe Buitensociëteit, Stationsplein 1 te Zwolle

Data - 1 november 2023 van 11:00 - 19:00 uur

Toegang - GRATIS

Het Open Bedrijvenfestival biedt de werkzoekenden en studenten een unieke kans om kennis te maken met verschillende bedrijven uit jouw regio. Welke diensten worden er verleend en wat wordt er allemaal geproduceerd? Wat ook bijzonder is dat je gematched kunt worden op basis van jouw skills, opleidingen en werkervaring. Kom langs, en wij helpen je mee om jouw droombaan te vinden! Een beursvloer vol verrassingen en entertainment incl. hapje en drankje. Vanaf 11:00 tot 19:00 uur ben je welkom in de Nieuwe Buitensociëteit (tegenover NS Zwolle).

VAN STAGEPLEK TOT
(NIEUWE) BAAN

▶ CARRIERE SWITCH

▶ NIEUWE BAAN
▶ AFSTUDEER- EN STAGEPLEKKEN

WAT ER ALLEMAAL TE DOEN IS

WAAROM DEELNEMEN?

De dag begint met een uitgebreid ontbijt, vol met aangename verrassingen en een geweldig ‘wow-effect’. Met sprekende en inspirerende voorbeelden laten we zien wat je kunt bereiken met andere wervingsmethoden en geven we je praktische tools om makkelijker personeel te werven én te houden. Deze bijzondere ontbijtbijeenkomst is bedoeld voor de deelnemende werkgevers en direct betrokken organisaties, zoals gemeenten, UWV en onderwijsinstellingen.

DE BEURS

Op de beursvloer kun je de bezoekers een activiteit of spel aanbieden, gerelateerd aan je bedrijf of open-staande vacatures. Heb je hiervoor inspiratie of ideeën nodig? We denken graag met je mee.

obf-zwarte-waterland-blinker-events

SKILLSCV

Deelnemende bedrijven van het Open Bedrijvenfestival krijgen ook de mogelijkheid om gebruikt te maken van SkillsCV. Hiermee kunnen we bezoekers van de beurs matchen op basis van skills, opleiding en werkervaring. Zo kunnen we talenten matchen aan hun ideale werkgever.

Zien we jou tijdens het Open Bedrijvenfestival op 1 november?

Het Open Bedrijvenfestival is dé plek waar jouw toekomst begint! Dit evenement biedt niet alleen entertainment en verrassingen, maar ook praktische tools om je carrière naar nieuwe hoogten te tillen. Mis deze unieke kans niet om je professionele pad te verhelderen en je carrière te versterken. Kom langs op het Open Bedrijvenfestival en zet de eerste stap naar een succesvolle toekomst!