banner-afgeronde-evenementen-blinker-events-2

header-mobile-afgeronde-evenementen-blinker-events

Afgeronde evenementen

Hanze Spijs in het weiland

Een theaterdiner speciaal voor het Hanzejaar in Hasselt. Aan de Zwolsedijk middenin de weilanden langs het Zwartewater heeft het op 14 en 15 juli 2023 plaatsgevonden. 

Een varken aan het spit, een ketel met huisgemaakte soep boven het houtvuur, het vers gebakken oerbrood, de gegrilde visjes uit het Zwartewater, heerlijk dineren in de buitenlucht.  Onder het genot van middeleeuwse drankjes gaan we terug naar de middeleeuwen. De Hasselter toneelgroep heeft op een humoristische en leerzame wijze toneelstukjes gebracht met de nieuwste koopwaar, roddels en achterklap ten gehore over de Hanzetijd in Hasselt.

Ook zijn er verschillende oude beroepen uit die tijd beleefd. De kinderen mochten hun eigen brood maken. Bij de smid is nog gekeken of het hoefijzer goed vast zit. Kortom een beleving in het weiland!


Open Carrière Festival Zwartewaterland

Op 31 maart 2023 vond de eerste editie van het
Open Carrière Festival Zwartewaterland plaats. Een evenement waarbij vacatures op een laagdrempelige festival manier worden aangeboden en waarbij de bezoekers ook nog eens daadwerkelijk achter de deur kunt kijken van het bedrijf konden kijken.

De aftermovie van het Open Carrière Festival Zwartewaterland om een mooie indruk te krijgen van de dag
jan-buitink-flaneert-blinker-events


Jan Buitink Flaneert

Jan Buitink flaneert is een festivalevent waarbij lifestyle, trends, mode & wonen bij elkaar komen met verschillende ondernemers uit je regio.

Flaneren kun je op meerdere manieren uitleggen maar flaneren betekent eigenlijk lopen om te kijken en gezien te worden. En dat is er precies gebeurd met de ondernemers en de bezoekers tijdens het Flaneer event. Bezoekers hebben actief kennis gemaakt met de aanwezige ondernemers d.m.v. workshops, demonstraties of korte lezingen. Onder het genot van (h)eerlijke food & drinks hebben ze de nieuwste trends gespot.

Het eerste flaneerevent heeft plaatsgevonden op 25 oktober 2022  bij Jan Buitink interieurstudio in Genemuiden. Jan Buitink zelf heeft geflaneerd met wonen & lifestyle.

Na afloop is iedere bezoeker naar huis gegaan met een goed gevulde goodiebag.

puzzelroutes-en-fietsroutes-foto-blinker-events

Op auto & fiets avontuur

Blinker events heeft meerdere puzzelroutes en fietsroutes gemaakt m.b.v. (web)app in samenwerking met Comceptum mediamakers. Op de volgende websites kun je een kijkje nemen wat zoal nu actueel is. Alle routes zijn ook te gebruiken voor een personeelsuitje. Vraag naar de mogelijkheden.

Op auto avontuur

De leukste auto puzzelrit voor het hele gezin in de schoolvakanties met spelletjes, vragen, tips en weetjes uit de streek.Op fiets avontuur

Een fietsroute voor het hele gezin van 20 km dwars door de natuur, je fietst van spel naar spel. Met een voice over in de app die het verhaal verteld over de streek.


Smultoer

Een fietstocht waarbij je een mooie route fietst langs mooie plekken. De route staat in de app, zo ook leuke tips, musea enz. Onderweg kun je bij diverse restaurants iets lekkers smullen.

Interesse?

Ook geïnteresseerd in een route op een app? Stuur mail naar info@blinkerevents.nl en vraag Brenda naar de mogelijkheden.